SKOLE +

mer enn bare skole

Det er lite som utvider den intellektuelle horisonten mer enn å bruke alle sanser i møte med ny kunnskap eller viktige verdier og tema. Elevene ved Nidelven skole får del i et aktivt tilleggsprogram som åpner muligheten for å få nærkontakt med læring gjennom aktiviteter, møte med naturen så vel som verdi- og etikksyn, livsstil og bærekraft.
null

VEGETARISK PROFIL

Adventistkirken har lang tradisjon for vegetarisk profil. Faktisk nærmere 150 år. Å påvirke til en vegetarisk livsstil handler både om helse og det å ta vare på jorda og miljøet. På Nidelven skole har vi ikke kjøttfri mandag, men kjøttfri uke. Skolekjøkkenet og Mat & helse-faget er 100% vegetarisk, i likhet med alle våre arrangementer og tilstelninger.
null

ÅRLIG HJELPEAKSJON

Vi legger en ekstra innsats i å hjelpe andre. Hvert år har vi en omfattende innsamlingsaksjon i samarbeid med bistandsorganisasjonen ADRA. I forbindelse med dette har vi ekstra fokus på menneskerettigheter og hvordan vi kan leve et liv i solidaritet med de som er mindre heldig stilt enn oss.
null

ABSOLUTT 9-ENDE

Nidelven skole har som privatskole en kristen formålsparagraf, og Absolutt 9’ende er en leirskole med kristent fortegn. Her er det mye aktivitet, utforsking av spennende, verdibaserte tema og ikke minst en veldig sosial setting!
null

LEIRSKOLE PÅ LANGEDRAG

Langdrag Naturpark handler om konservering av det ville Norge, og viktigheten av å bli bedre kjent med faunaen som elevene én dag skal bli forvaltere av. 

Å ha nærkontakt med ulv, elg, bjørn og gaupe er naturopplevelser som blir med alle elevene videre i livet. Leirskolen er for 7. klasse. 

null

BASECAMP 8

Friluftsliv er en verdi som henger høyt ved Nidelven skole. Basecamp er en leir for 8. klassinger som dreier seg rundt vinterfriluftsliv. Med et variert program rundt temaet ANT, er dette en forrykende uke med hovedfokus på skileik og vinterglede, og et veldig populært innslag hos elevene i 8. klasse.

VURDERER DU

Nidelven skole

MØT OSS OG TA EN ``PRØVETUR``!

Har du spørsmål om skolen eller ønsker du å avtale et møte? Send oss en melding via skjemaet, så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

Vi ønsker at du skal gjøre et veloverveid valg av skole, og er opptatt av å formidle trygghet i prosessen. Derfor anbefaler vi et uforpliktende møte med oss, gjerne etterfulgt av en eller flere besøksdager for eleven.

Kontaktinformasjon